mogan mall

 

Winkelcentrum Mogán Mall - Puerto Rico

 

Het semi-overdekte winkelcentrum heeft momenteel maar liefst 71 winkels, verspreid over 2 verdiepingen en een stuk of 15 lekkere restaurantjes en gezellige bars. De verwachting is dat er in de toekomst nog een flink aantal winkels bij zullen komen. Bovendien ligt de Mogan Mall recht tegenover winkelcentrum de Market, waar ook nog een tiental Spaanse winkels, een supermarkt en een aantal lekkere eetzaakjes te vinden zijn. Hier zijn o.a. de bekende ketens zoals Pull & Bear, Bershka en Mango, maar ook winkels als Fund Grube, Lefties en Vans. Dit winkelcentrum is niet supergroot, maar zeker groot genoeg om een ochtend of middag mee te vullen. Bovendien zijn er ook een aantal goede eettentjes en restaurantjes waar je een lekker kopje koffie kunt drinken of hapje scoren. Mogán Mall ligt op een klein kwartiertje rijden vanaf het Zuiden van Gran Canaria. 

Adres: Diseminado Cortadores-Puerto Rico 19, 35130 (Puerto Rico) Mogán. 

 

Openingstijden

Van

Tot

Maandag 10.00 uur 22.00 uur
Dinsdag 10.00 uur 22.00 uur
Woensdag 10.00 uur 22.00 uur
Donderdag 10.00 uur 22.00 uur
Vrijdag 10.00 uur 22.00 uur
Zaterdag 10.00 uur 22.00 uur
Zondag 10.00 uur 22.00 uur

 

Video Mogán Mall - Puerto Rico

 

 

   

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!