terrazas.jpg

Winkelcentrum Las Terrazas - Telde

Winkelcentrum Las Terrazas ligt tegenover winkelcentrum El Mirador, aan de overkant van de snelweg en is één van de weinige, niet overdekte winkelcentrum op Gran Canaria. Las Terrazas staat vooral bekend outlet waar je soms echte koopjes kunt scoren. De favoriete outlet winkels zijn die van het warenhuis El Corte Inglés, de cosmetica winkel Fund Grube, de Mango en Lefties. Ook zijn er verschillende sportzaken met winkels van merken als Levi’s. Kortom, als je goedkoop wil winkelen op Gran Canaria, dan moet je echt naar Las Terrazas.

Winkelcentrum Las Terrazas is te vinden op een klein halfuurtje rijden van het Zuiden van Gran Canaria, vlak na Las Palmas Airport.

 Adres: Snelweg GC-1 Km 5,5 (exit 6b), 35220 Telde. 

 

Openingstijden

Van

Tot

Maandag 10.00 uur 22.00 uur
Dinsdag 10.00 uur 22.00 uur
Woensdag 10.00 uur 22.00 uur
Donderdag 10.00 uur 22.00 uur
Vrijdag 10.00 uur 22.00 uur
Zaterdag 10.00 uur 22.00 uur
Zondag Gesloten

Video Las Terrazas - Telde

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!