las-arenas.jpg

Winkelcentrum Las Arenas - Las Palmas

Las Arenas is al jaren één van de leukste plekken om te winkelen op Gran Canaria. Dit grote overdekte winkelcentrum heeft een uitgebreid aanbod waar je wel een dagje zoet mee bent. Hier vind je winkels van bekende merken als Guess en grote winkelketens als Zara, Mango, H&M, Bershka, Primark en Douglas én een Spaanse winkels zoals Fund Grube en Stradivarius. Ook heb je een outlet op de bovenste etage van het luxe warenhuis El Corte Inglés. Bovendien zitten er in Las Arenas ook tal van lekkere eettentjes voor een hapje en een drankje en heb je er zelfs een Mediamarkt en Carrefour. Winkelcentrum Las Arenas is te vinden in Las Palmas, vlakbij het Las Canteras strand, op een kleine 40 minuten rijden vanaf het Zuiden van Gran Canaria. 

Adres: Ctra. del Rincón, s/n, 35010 Las Palmas de Gran Canaria.

 

Openingstijden

Van

Tot

Maandag 10.00 uur 22.00 uur
Dinsdag 10.00 uur 22.00 uur
Woensdag 10.00 uur 22.00 uur
Donderdag 10.00 uur 22.00 uur
Vrijdag 10.00 uur 22.00 uur
Zaterdag 10.00 uur 22.00 uur
Zondag 10.00 uur 22.00 uur

Video Las Arenas - Las Palmas

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!