centro comercial alisios

 

Winkelcentrum Alisios - Las Palmas

 

Winkelcentrum Alisios is het nieuwste winkelcentrum op Gran Canaria en is met meer dan 120 winkels een droom voor iedere shopping liefhebber. Het semi-overdekte winkelcentrum telt meerdere verdiepingen met kleding en schoenenwinkels, parfum en cosmetica zaken, speelgoedwinkels, lekkere eettentjes en zelfs een Starbucks. Kortom, de ideale plek voor een dagje leuk winkelen op Gran Canaria. Ook zijn er bekende winkels gevestigd als Zara, H&M, Mango, Pull & Bear, Stradivarius, Rituals, Swarovski en Mediamarkt.

Je vindt winkelcentrum Alisios vlak voor de hoofdstad Las Palmas op ongeveer drie kwartier rijden vanaf de Zuidkust van Gran Canaria. Alisios is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres: C/ Hermanos Domínguez Santana S/N, GC-308 afslag 9, 35018, Las Palmas de Gran Canaria.

 

Openingstijden

Van

Tot

Maandag 10.00 uur 22.00 uur
Dinsdag 10.00 uur 22.00 uur
Woensdag 10.00 uur 22.00 uur
Donderdag 10.00 uur 22.00 uur
Vrijdag 10.00 uur 22.00 uur
Zaterdag 10.00 uur 22.00 uur
Zondag Gesloten

 

Video Alisios - Las Palmas

 

 

   

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!