playa-san-augustin.jpg

Playa de San Augustin

Het strand van San Agustin is een stadsstrand van meer dan 600 meter lengte en aangenaam okergeel zand. Met kalme wateren en weinig stroming en de golven zijn voldoende rustig om er in te springend en heerlijk plezier te kunnen hebben met de kleinsten in de branding. Op de lange boulevard, die zich naar het zuiden verbindt met het toeristisch centrum Playa del Inglès, bevinden zich meerdere terrassen, bars en restaurants waar u kunt eten. Het strand beschikt tevens over verhuur van ligbedden en parasols, reddingswerkers, douches, gratis parkeergelegenheid en aansluiting op het netwerk van het openbaar vervoer van Maspalomas.

Video Playa de San Augustin

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!