anfi-del-mar-1.jpg

Anfi del Mar

In het zuiden van Gran Canaria ligt Anfi Del Mar. Dit is een dromerige, idyllische plek met een goudkleurig/wit zandstrand en kristalhelder water. Een heerlijke plek! Anfi del Mar is een van de mooiste en beroemdste stranden, niet alleen van het zuiden, maar van heel Gran Canaria. Prachtig turquoise water en een strand met wit zand; samen met het spectaculair weer, geeft het gevoeld dat je in een zwembad in het midden van de zee zwemt. Je zult je hier bij Anfi del Mar, geen minuut vervelen. Er zijn watersportactiviteiten, restaurants, bars, supermarkten en een breed scala aan hotels en nog veel meer.  Je kunt er al je zorgen vergeten en echt even helemaal weg zijn. Puur genieten dus. Het hele Anfi del Mar complex is eind jaren gebouwd door de Noorse Björn Lyng. Het is gebouwd in een ruimte waar alleen maar kliffen en rotsen waren. Dit was een belangrijke ontwikkeling voor het toerisme op de Canarische Eilanden, en specifiek voor Gran Canaria. De aanwezigheid van luxe hotels en appartementen, restaurants, sport- en vrijetijdscentra, winkelcentra zijn in totale harmonie met het omringende rotsachtige landschap gebouwd. Dit typische landschap hoort bij Gran Canaria.

Anfi del Mar is één van de favoriete plekken voor toeristen geworden. Men komt er graag voor naar Gran Canaria. De rust, het ruime aanbod aan diensten op deze plaats en het perfecte weer het hele jaar door, hebben het tot een perfecte plek gemaakt om van je vakantie te genieten met familie, vrienden of zelfs alleen. Het is moeilijk om een plek in Europa met al deze verschillende vormen van toerisme te vinden en dat is juist wat Anfi del Mar zo speciaal maakt.

Anfi del Mar ligt in het zuiden van Gran Canaria, tussen Arguineguin en het Puerto de Mogán in. Er zijn uitstekende openbaar vervoersverbindingen naar andere plaatsten in het zuiden van het eiland en er is ook een goede verbinding met de hoofdstad, Las Palmas de Gran Canaria.

Video Anfi del Mar

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!