TerorMarkt-1.jpg

Markten op Gran Canaria

Gran Canaria is een ideale plek om te winkelen tijdens uw verblijf op het eiland, aangezien Gran Canaria meer dan 20 wekelijkse markten en enkele jaarlijkse markten heeft. Kijk wat de beste markt voor u is en waar je naartoe moet gaan voor je souvenirs tijdens uw verblijf hier, er is altijd wel een lokale vlooienmarkt of ambachtelijke markt in de buurt. In het Spaans worden deze Mercado Artisanal of Mercadillos genoemd, afhankelijk van hun grootte en de producten die worden verkocht. In het weekend staan er een groot aantal weekmarkten op het programma, maar ook voor midweek shoppen vind je op ons onderstaande overzicht een aantal mogelijkheden.

  Teror straatmarkt Elke zondagochtend van 08.00 - 14.00 uur   El mercadillo de Teror, een van die dingen die bij zo ongeveer iedereen wel pop...

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!