Bestuursleden

Voorzitter

Voorzitter

Rob Zoet

Mijn bouwjaar is 1955 en daarmee ben ik geloof ik zowaar een jonkie :). Vroeger ben ik wel actief geweest als vrijwilliger in het verenigingsleven, maar de laatste 30 jaar heb ik mij gewijd aan mijn bedrijven (automatisering, belastingen, salarisadministratie). Inmiddels heb ik mijn werkzame leven afgesloten en rest mij nog heel veel vrije tijd. Ik doe aan tennissen, bergwandelen, bridgen, ga graag naar het strand en ik fiets wat langs de kust. Mijn leven deel ik met Monique Hoogenhuizen en die is bij velen van u bekend als degene die het tennis regelt. De NVGC heb ik altijd gekoesterd als iets wat toch een band smeedt tussen Nederlanders op het eiland. Mijn visie is dat het bestuur er vooral is voor de activiteiten. En natuurlijk voor alle Nederlandstaligen en dan bedoel ik het verstrekken van informatie. Ik denk dat ik van toegevoegde waarde kan zijn met een goed team. Mijn voorzitterschap zal waarborgen dat er op democratische wijze besluiten worden genomen. Verwacht geen wonderen op korte termijn, continuïteit, rust en stabiliteit vind ik het belangrijkste.

Penningmeester

Penningmeester

Roger Schoubben

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Roger Schoubben, ben geboren te Luik en heb het grootste deel van mijn jonge leven in Tongeren gewoond wat vlak bij Maastricht is. Het leven heeft ook mij niet van tegenslagen gespaard, maar ik hou er drie prachtige kinderen aan over en drie geweldige kleinkinderen. Zelf heb ik altijd in de banksector gewerkt, eerst bij de bank van Brussel later voor de bank Brussel Lambert en nog later tot aan mij pensioen voor de ING bank. Het is door de liefde te volgen, dat ik verliefd geraakt ben op GC, het eiland dat zoveel te bieden heeft. Als vriend van Liliane Legein die zeker beter gekend is dan ik, delen we nu onze passie voor het eiland met elkaar. Het gevoel was er wel dat er in het bestuur toch ook een Belg bij mocht zijn, we zijn toch allen nederlanderstalig. Bij verschillende activiteiten zie ik toch ook veel Belgen en ook zij hebben recht op een stem, dus bij deze is dat een beetje recht gezet. Voor hen maar ook voor iedereen wil ik graag een aanspreek punt zijn en een luisterend oor. Besluiten doe ik met de wijze woorden van Ed, als we er iets goeds van maken moet het wel iets gezelligs zijn.

Secretaris

Secretaris

Karen Kraaijeveld

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Karen Kraaijeveld Ik kom oorspronkelijk uit Sliedrecht waar ik in 1969 geboren ben. In 1991 ben ik op Gran Canaria gaan wonen, zou tijdelijk zijn maar hoe cliché; ik heb er mijn grote liefde gevonden en nu ben ik hier nog steeds, gelukkig getrouwd en met 2 kinderen, 1 hond en 2 katten. Ik heb in de horeca gewerkt, in de hotels, in de luchtvaart maar ben nu al 5 jaar zelfstandig ondernemer. Mijn bedrijf “Futbol Gran Canaria” organiseert voetbalkampen op Gran Canaria voor buitenlandse voetbalteams die zich hier komen voorbereiden tijdens hun winterstop. In de zomer organiseren wij voetbalkampen voor de jeugd. Verder beheer ik de site “vakantiehuizen Gran Canaria” en ben vanaf nu ook actief bij de Nederlandstalige Vereniging Gran Canaria als Secretaris. In mijn vrije tijd sport ik graag; ik speel tennis en golf. Vandaar het idee om met de NVGC ook een golfclub op te zetten. We zijn aan het kijken naar de mogelijkheden en we zouden graag horen of er belangstelling voor is. Ik hoop u allen een keer persoonlijk te ontmoeten, ik heb er het volste vertrouwen in dat we een mooi clubjaar tegemoet gaan.

Bestuurslid algemeen

Bestuurslid algemeen

Heleen Steenbergen

Mijn naam is Heleen Steenbergen en ik ben getrouwd met Colin, we hebben 2 kinderen en 1 kleinkind. Ik heb in Schoonhoven vele jaren vrijwilligerswerk gedaan als gids in het Zilvermuseum en bij de Wereldwinkel als hoofd inkoper en etaleuse. Sinds 2 jaar wonen wij het grootste deel van het jaar in Gran Canaria. Mijn grootste hobby is lezen.

Vice-voorzitter en Communicatie

Vice-voorzitter en Communicatie

Colin Steenbergen

Mijn naam is Colin Steenbergen, geboren te Fremantle-West Australië en na enkele jaren opgegroeid in Nederland. In Nederland wonen we in Schoonhoven, de zilverstad van Nederland. Ik werk al meer dan 40 jaar in de automatisering en de laatste 25 jaar als freelancer bij de ING bank. Ik heb binnen de automatiseren eigenlijk van alles gedaan van programmeren in machinetaal tot Big Data software bij de ING. Verder maak ik al heel veel jaren websites vanuit mijn eigen bedrijf, zoals ook delen van de website van de ING bank en nu de website en het Clubnieuws van de Nederlandstalige Vereniging Gran Canaria.