history

 

Foto's NVGC door de jaren heen

 

Het bestuur heeft de wens om het verleden van onze vereniging voor het nageslacht vast te leggen. Daartoe roepen wij u op om op zoek te gaan naar foto's van leden of activiteiten of bezienswaardigheden, natuurlijk alles in relatie tot de NVGC en/of Gran Canaria. Het mogen foto's zijn van de afgelopen 50 jaar.

Als onze verzameling klaar is krijgt u deze natuurlijk als eerste te zien. U wordt beloond voor uw inzet! U werkt mee aan de schepping van een historisch overzicht van onze vereniging!

Uw hulp en inzet is onmisbaar!

Graag ontvangen wij uw foto's per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van oude foto's op papier kunt u met uw telefoon een foto maken en deze per e-mail versturen. Wilt u er dan bij vermelden dat dit een oude foto betreft?

U kunt oude foto(s) ook per post opsturen:

  • In Nederland: Rob Zoet, Verhulstplein 14-M, 2517 SC Den Haag.
  • Op Gran Canaria: NVC, Apartado 302, 35100 Playa del Inglés Gran Canaria

Wij sturen de foto's terug. Indien mogelijk ontvangen wij graag een omschrijving, zoals een datum of jaar en wie of wat er op de foto te zien is.

Bent u bekend met ex-leden die mogelijk willen helpen? Stuur ze dan deze mail door. Wij stellen dat enorm op prijs. Ook zij krijgen dan het eindresultaat te zien.

Hartelijk dank voor uw hulp.
Namens uw bestuur,

Rob Zoet