de volendammer

Leidens Ontzet / Seizoensopening in de Volendammer op maandag 3 oktober 2022

Op maandag 3 oktober 2022 openen weer het clubseizoen traditie getrouw bij de Volendammer in de Cita in Playa del Inglés om daar onder het genot van de bekende hutspot het Leidens Ontzet te vieren. Om 12.30 uur gaat het restaurant voor ons open en om 13.00 uur kunnen we aanschuiven voor de lunch. Heerlijke "hutspot met draadjesvlees".
Prijs NVC lid: € 11,00 per persoon en Introducés € 14,00 per persoon, inclusief 1e drankje. Te betalen bij aankomst aan NVC bestuur. Graag gepast betalen!

U kunt zich aanmelden via onderstaande aanmeldingsformulier en deze moet uiterlijk binnen zijn op donderdag 29 september 2022.

Hopelijk tot ziens in de Volendammer op maandag 3 oktober 2022.

Aanmelden seizoensopening

3 oktober 2022

De velden gemerkt met een * zijn verplicht!

Indien u meer mede-leden wenst op te geven, dan s.v.p. een nieuw aanmeldingsformulier invullen.