taxi-gran-canaria.jpg

Taxi's op gran canaria

U kunt op Gran Canaria een taxi bellen, op straat aanhouden of via de Taxi-App bestellen. Een bordje met de tekst libre achter de voorruit of een groen lampje geven aan dat de taxi vrij is. De meeste taxi’s die in dorpen en steden rijden hebben een meter en zijn verplicht deze aan te zetten. Voor ritten tussen dorpen en steden geldt een officiële prijslijst die de chauffeur op verzoek moet tonen. Vraag hier altijd naar, anders bestaat de kans dat men u te veel laat betalen. 24 uur per dag kunt u in Las Palmas de Gran Canaria via de telefoonnummers +34 928460000 of +34 928 46 22 12 (Tanausú 54, Las Palmas) een taxi bestellen. Van San Augustin t/m Mogán kunt u een taxi bestellen via telefoonnummer +34 928 154 7776.

taxi-app.jpg

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!