spaanse bankrekening

 

Gratis Spaanse bankrekening

 

Voor een aantal zaken is het handig of zelfs vereist een Spaanse bankrekening te hebben, maar de meeste banken brengen kosten in rekening.

Deutsche bank

Bij de Deutsche Bank (Avenida de Tirajana, Playa del Ingles) kunt u een rekening openen zonder al te veel poespas. En als u daarop maandelijks minimaal € 600 stort (en eventueel weer afhaalt) dan is de rekening kosteloos.

N26

Van ons lid Fetze Pijlman kregen wij nog deze tip:  Dit is een Spaanse bankrekening geheel gratis met de bank app N26. N26 is een Duitse online bank met een bankvergunning en je krijgt een Spaans rekeningnummer. Vereist is wel een NIE-nummer. Er zijn geen kantoren op de eilanden. Alles gaat via app of browser, ook automatische betalingen.

De consumentenbond heeft aandacht besteedt aan deze internet bank. Zie deze pagina. Een link naar de N26 zelf.

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!