apotheek.jpg

Apotheken op Gran Canaria

Apotheken (Farmacia) op het eiland kan u herkennen aan het groene kruis. Vergis u niet met een Para-Farmacia, dit is niet een gewone apotheek. De apotheken zijn net hetzelfde als thuis. Zij beschikken over alle nodige medicatie en andere producten. De meeste apotheken hebben ook homeopatische geneesmiddelen. Vraag eventueel voor uw doktersbezoek aan de apotheker naar een goede dokter (Medicina). Zij zullen u meestal doorverwijzen naar een huisdokter en geen privé kliniek. De apothekers zijn dag en nacht geopend met een beurtrol wachtdienst. Vraag ook uw betalingsbewijs zodat u bij uw ziekenfonds de kosten terugbetaald kan krijgen.

Onderstaand kunt u de 24 uurs nood apotheek zoeken. Selecteer bij "Buscar por municipio" San Bartolomé de Tirajana. Pas eventueel de datum aan. Klik op de apotheek die verschijnt voor de adresgegevens en/of telefoonmummer.

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!