MonteChristo

 

Monte Cristo Gran Canaria

 

Heb je ooit in een grot gegeten? Of midden in een planten oase? Of op een terras met Arno Breker als “buurman”? En over superlatieven gesproken: gewoon in het paradijs? De berg en de oase van MonteCristo ligt op slechts 10 minuten rijden van Maspalomas in de Ayagaures vallei. Plantenkunstenaar, schilder en beeldhouwer Guy Martin heeft op 4 niveaus een werkelijk uniek natuurpark gecreëerd. Van een voorheen kale rots is na jarenlang werk een oase ontstaan ​​waarin flora en fauna zo dichtbij te zien zijn als nergens anders op de Canarische Eilanden.

Meer dan 70 soorten fruit en meer dan 1500 verschillende planten. Sprekende vogels, schilderijen en sculpturen van wereldberoemde kunstenaars. Ons Park Monte Cristo.

 

Video Monte Cristo Gran Canaria

 

   

 

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!