deliciosa marta

 

Delicious Marta

 

Wij zijn van mening dat het restaurant Deliciosa Marta een van de beste is in Las Palmas de Gran Canaria en van Gran Canaria. Dit geldt niet alleen voor het eten, maar ook voor de goede service en kwaliteit (etablissement, tafelkleden, enz.). Bovendien is het gelegen in een van de mooiste buurten van Las Palmas de Gran Canaria, Triana. U kunt dit bericht echter beter ruim van tevoren lezen, aangezien ze reserveringen voor drie maanden aannemen. Het is altijd volgeboekt. In dit bericht gaan we u enkele details geven van wat u in restaurant Deliciosa Marta zult vinden: het menu, de gerechten en de plaats.

Restaurant Deliciosa Marta

Het gastronomische aanbod dat Deliciosa Marta biedt is niet zo breed. Al hun gerechten zijn echter ongelooflijk en essentieel. Alles wat we hier hebben geprobeerd is HEERLIJK. De smaken van hun gerechten, de kwaliteit van de grondstof en de presentatie. Zelfs het brood en het voorgerecht van het huis is bijzonder. Een huisgemaakt notenbrood en Iberische worst met tumaca (tomaat met olijfolie) die je bijblijft. Zoals we al zeiden, bestaat het menu uit één pagina met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Zo specialiseert de keuken zich in haar gerechten tot in de perfectie qua smaak en presentatie. Van het smakelijke menu, als u ons u laat aanbevelen, raden we u het volgende aan:

 

La rusa de La Barceloneta 1024x768

La rusa de la Barceloneta. Het is een heerlijke aardappelsalade. Zoals op de foto te zien is, gaat het vergezeld van gekruide croutons.

 

Steak tartar 1024x768

Steak tartaar met verse frietjes. Een van de beste steak tartaar die we hebben gegeten. Het kan met of zonder pittige saus
worden besteld. We vroegen het zonder en toch was het een beetje prikkend, maar erg lekker.

 

Ñoquis con trufa en Deliciosa Marta 1024x768

Truffelgnocchi met Parmezaanse kaas. Dit gerecht maakt ons gek! Echt om je vingers bij af te likken.

 

Cochinillo deshuesado 1024x768

Speenvarken zonder been. Het wordt geleverd met aardappelpuree.
Ook is het van het lekkerste dat we samen met dat van restaurant Qué Leche hebben geproefd.

 

Desserttijd

Torrija al momento 1024x768

De desserts zijn niet slecht, maar wij prefereren zonder twijfel hun zoute gerechten.
We hebben momenteel de Torrija (gebakken brood) en Todo Chocolate (alles met chocolade) geprobeerd.

 

Reserveren en openingstijden

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat om te eten in restaurant Deliciosa Marta, je van tevoren moet reserveren. We spreken over een minimum van 2-3 maanden. Bovendien zijn ze alleen geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30-15:30 en van 21:00-23:30. Om te reserveren kunt u dit doen door een van de volgende twee telefoons te bellen +34676377032 en +34928370882. Of persoonlijk in de straat Pérez Galdós 23, een van de mooiste straten van Las Palmas de Gran Canaria. Ten slotte, wat betreft de prijs, zal het ongeveer 35,00 tot 40,00 euro per persoon zijn. Zoals je misschien op hun menu hebt gezien, variëren alle gerechten van 10.00 tot 22.00 euro, behalve desserts die allemaal dezelfde prijs hebben van ongeveer 6,00 euro.