Hop on hop off

 

Hop-On Hop-Off Tour Las Palmas

Ontdek Las Palmas de Gran Canaria met de beste Hop-On Hop-Off Tour

Las Palmas de Gran Canaria is een stad die u zeker zal verrassen. Het staat bekend als de hoofdstad van een van Europa's topbestemmingen voor zonvakanties, en daarom is het geweldig, maar er valt nog veel meer te ontdekken. Van culturele attracties tot fantastische winkels en geweldige eetgelegenheden. Hop-On Hop-Off met ons en je zult alles kunnen zien.

Een van de must-see plekken van de stad is de prachtige kathedraal, de kathedraal van Santa Ana. De Premium Experience omvat toegang tot het museum, evenals een kaartje om de toren te beklimmen, vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over Las Palmas. We hebben ook toegang tot het Museum voor Heilige Kunst, waar fantastische voorbeelden van Spaanse religieuze kunst te zien zijn.

En zorg ervoor dat je uitstapt bij de Vegueta om de meest historische wijk van de stad te verkennen, die in de 15e eeuw werd gebouwd door de Spaanse veroveraars van het eiland. Het is een heerlijke plek, vol sfeervolle straatjes. De meegeleverde wandeltocht helpt je het verhaal te leren kennen en je waardering voor zijn charmes te vergroten. Als u in Vegueta bent, moet u zeker een bezoek brengen aan het Museo Canario, dat is gewijd aan de pre-Spaanse geschiedenis van de Canarische Eilanden. Het is een fascinerend museum en als je je ticket op zondag gebruikt, is de entree inbegrepen. Mis ook niet de inbegrepen rondleiding door de Casas Consistoriales, een van de meest emblematische gebouw van de stad en heeft een fantastische kunstgalerie.

Als u even wilt ontspannen, stap dan uit bij Playa de las Canteras, het spectaculaire 3 km lange hoofdstrand van de stad. Het is de perfecte plek om van de zon te genieten en misschien een plons in de golven te nemen. Om weer op het cultuurpad te komen, kunt u een bezoek brengen aan het Casa Museo Pérez Galdós, het voormalige huis van een beroemde Spaanse schrijver. Las Palmas is een geweldige mix van het cultuur en historie die het tot een ongelooflijke bestemming maken. Dus stap vandaag nog op en begin met verkennen.