El Salobre Horse Riding

 

El Salobre Horse Riding Centre biedt een van de beste en scherp geprijsde paard rij- en trektochten op Gran Canaria. Gelegen op slechts tien minuten van Maspalomas, biedt het centrum ruiters van alle leeftijden en ervaringen een kans om de kronkelende vulkanische paden van de eilanden te verkennen en te genieten van enkele van de beste uitzichten die Gran Canaria te bieden heeft.

Dit kleine, door een familie gerunde centrum biedt een verscheidenheid aan verschillende tochten, van een eenvoudig uur tot een intensievere rit van vier uur. De gebruikte paarden en pony's zijn allemaal speciaal geselecteerd op hun kalme en ontspannen temperament, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die voor het eerst rijden en gezinnen die samen een paardavontuur willen beleven. De gidsen zijn trots op hun ervaring, niet alleen op de routes, maar ook op de paarden die onder hun hoede zijn, en bieden een geruststellende kwaliteit aan iedereen die Gran Canaria vanuit een ander perspectief wil zien - door een paarden oor. Afhankelijk van de duur van de rit zijn hoteltransfers beschikbaar. Het centrum heeft ook een kleine bar waar frisdranken en snacks verkrijgbaar zijn.

De eigenaar van het centrum, José A Rodriguez Medina, is een springpaard. Hij heeft de afgelopen twintig jaar op het nationale circuit gereden, hij traint momenteel verschillende junior ruiters en is trots op zijn faciliteiten en de paarden die onder zijn hoede zijn. 

 

Video El Salobre Horse Riding