Gran Karting Club

 

De Grand Karting-club, gelegen in Maspalomas, in het zuiden van Gran Canaria, is al jaren een van de beste karting clubs van de Canarische Eilanden en biedt een service van hoge kwaliteit. Gran Karting Club heeft een circuit met een lay-out van 1200 meter lang, zodat de deelnemers hun beste kanten kunnen laten zien, evenals voor beginnende deelnemers die voor de eerste keer de adrenaline van deze geweldige sport willen voelen. Ook voor de kleintjes is er een klein circuit aangesloten op het grote circuit, waar de club een nieuwe en geavanceerde karts miniformule voor hen heeft die wordt aangedreven door elektrische energie.

De activiteit bestaat uit 8 minuten pure adrenaline met de krachtigste super karts van 13 CV voor de meest ervaren deelnemers, evenals de meer conventionele karts met een kracht van 270 cc die perfect zijn om goed te racen door de rechte stukken en om de kart veilig en baanvast te besturen in de bochten.

De Grand Karting Club heeft in zijn faciliteiten een bar waar je tijdens het wachten een drankje kunt drinken en andere racers in volle actie kunt zien. Om u eraan te herinneren dat het een volkomen veilige activiteit is en voor alle doelgroepen.

 

Video Gran Karting Club