Hangar 37

 

Onder een warme zon staan ​​een aantal militaire voertuigen, een vliegtuig, een boot en een tank. Maar we kijken niet naar een oorlog scène, integendeel. Hier komen mensen langs om te spelen en hun stress achter zich te laten. Hangar 37 is Europa's beste gevechtssimulatiesite, en ook op slechts een steenworp afstand, in het zuiden van Gran Canaria. Er is nauwgezet werk gestoken in 10.000 vierkante meter aan decoraties, verdeeld over verschillende niveaus, met kelders, tunnels en loopgraven, waarbij spelers letterlijk worden ondergedompeld in een andere dimensie, waar plezier de echte winnaar is.

Laten we vanaf het begin iets duidelijk maken. Hangar 37 is niet zomaar een simpele 'paintball' speeltuin, dus zet dat maar uit je hoofd. Het geavanceerde concept waarmee dit themapark is ontwikkeld, en de buitengewone kwaliteit van de faciliteiten en de replica materialen die het heeft ontworpen, maken Hangar 37 tot een onverslaanbare ervaring. Deelnemers vechten op een volledig vriendelijke en pijnloze manier samen met andere gebruikers, alsof ze zijn aangesloten op een gameconsole, in dit geval doen ze het echt en doen ze tegelijkertijd aan lichaamsbeweging.

Hangar 37 is gebaseerd op het airsoft systeem, een spelstijl die lijkt op paintball, waarbij de 'wapens' (die het bedrijf replica's noemt omdat het levensechte imitaties van het echte werk zijn) kleine plastic balletjes schieten. Spelers gaan volledig uitgerust en beschermd de strijd aan, met materialen die aan het begin worden uitgedeeld als je je kaartje koopt, net zoals je een sleutel voor een kluisje zou hebben als je een kleedkamer binnengaat. Vanaf dit moment hoef je alleen maar je hoofd leeg te houden en goed te mikken. 

 

Video Hangar 37