Aqualand

 

Een van de grootste waterpretparken op de Canarische eilanden, Aqualand Maspalomas, garandeert je een hele dag spetterplezier. Met meer dan 30 attracties heb jij met je familie een dag lang de grootste lol. Bezoekers van alle leeftijden hebben het hier naar hun zin. Dit waterpark vlakbij Playa del Ingles is het hele jaar geopend, tenzij het slecht weer is. Van september tot en met juni bezoek je het park tussen 10.00 en 17.00 en in juli en augustus sluit het waterpark van Maspalomas zijn deuren een uurtje later.

Terwijl je aan je kleurtje werkt op de zonneterrassen, testen de kinderen de heftige Tornado en de sky-high Mamut glijbaan. Laat je meevoeren in de rubberen banden, zó over de slingerende Congo Rivier. En in het Mini Park spelen de allerkleinsten onder de watervallen, doen ze water spelletjes en roetsjen door hun eigen Lazy Rapids. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de wildwaterbaan, de crazy kronkelende Anaconda en de adembenemende vrije val met een twist van de Aquamania. Aqualand heeft daarbovenop snackbars, cafés en ijssalons. Alle ingrediënten voor een geweldige dag vol met zon en lol voor de hele familie.

 

Tips voor je bezoek aan een aqua park op Gran Canaria

 

Ben je van plan een aqua park op Gran Canaria te bezoeken, dan ga je zonder twijfel een geweldige tijd tegemoet. Wel dien je met een aantal zaken rekening te houden. Wil je een aqua park op Gran Canaria bezoeken, doe dit dan bij voorkeur op een doordeweekse dag. In de weekenden bezoeken namelijk ook de locals de parken. Neem voldoende zonnebrand mee en probeer op het heetst van de dag zoveel mogelijk in de schaduw te vertoeven en drink voldoende om uitdroging te voorkomen.

 

Video Aqualand