Dolfijnen- en walvistocht met glazen bodem boot

De Glass Bottom Dolphin & Whale-boottocht op Gran Canaria vaart dagelijks van 11:00 – 13:30 uur en vertrekt vanuit de haven van Arguineguin. Ophalen bij het hotel is inbegrepen bij de belangrijkste toeristische resorts op Gran Canaria, waaronder Playa del Ingles, Maspalomas, Puerto Rico, Amadores, San Agustin, Taurito en Puerto Mogan. De boot met glazen bodem is speciaal gebouwd om dolfijnen en walvissen te spotten en vaart met minimale verstoring van het zeeleven. De capaciteit van de boot is 100 passagiers. Om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel is, nemen we per reis maximaal 75 passagiers mee.

We weten allemaal dat je dolfijnen en walvissen kunt tegenkomen in een afgesloten omgeving zoals een opvangcentrum, dierentuin of een water parkshow. Hoewel dit leuk kan zijn om te zien, gaat er niets boven het observeren van het zeeleven in hun natuurlijke omgeving.

Bij het zoeken naar dolfijnen en walvissen komt de bemanning ook ander zeeleven tegen, zoals zeeschildpadden en vliegende vissen, wat de reis nog verbazingwekkender maakt als je het geluk hebt deze tegen te komen.

Denk u er alstublieft aan dat het hoogstwaarschijnlijk is dat u dolfijnen en walvissen gaat zien maar dat het toch niet helemaal gegarandeerd kan worden. De ervaren crew zal er alles aan doen opdat u deze onvergetelijke belevenis kunt meemaken.

Houd er rekening mee dat de zeedieren in geen geval gestoord mogen worden tijdens deze excursies. We rekenen erop dat u begrijpt dat de boten altijd een zekere afstand houden terwijl er naar de walvissen en dolfijnen gekeken wordt. De dolfijnen zelf bepalen of ze de boten willen benaderen en met ons willen communiceren. Het hangt volledig af van hun gemoedstoestand.

 

Video Dolfijnen- en walvistocht glazen bodem boot