Privéjacht & Kapitein Gran Canaria

 

Een privéjachtcharter met uw eigen kapitein is een fantastische manier om de dag door te brengen. Het is perfect voor stellen, gezinnen, vrienden en zakelijke groepen. Of je nu een verjaardag, verloving, een vrijgezellenfeest of een vrijgezellenfeest viert, het vinkt alle vakjes aan. Misschien wil je je gewoon een dag een VIP voelen... dit prachtige jacht is perfect voor iedereen.

VIP privéjachtervaring leef 's middags als een filmster en geniet van de prachtige stranden en kustlijn van Gran Canaria. U kunt dit met uw familie of vrienden ervaren vanaf slechts € 350 voor 3 uur voor maximaal 8 personen of € 490 voor 3 uur voor maximaal 12 personen op ons grotere jacht. we hebben ook slots van 5 en 6 uur beschikbaar.

We hebben 3 tijdvakken per dag 09:00 - 12:00, 12:00 - 15:00 en 15:00 - 18:00 de duur van de reis is 3 uur. We hebben een jacht dat plaats biedt aan 8 personen plus de kapitein en een jacht dat plaats biedt aan maximaal 12 personen plus de kapitein. In de meeste resorts op Gran Canaria is vervoer vanaf uw hotel inbegrepen, waaronder Playa del Ingles, Puerto Rico, Maspalomas, Taurito, Bahia Feliz, San Agustin en Meloneres.

 

Video Privéjacht & Kapitein