Catamaran boottocht Gran Canaria

 

De Catamaran vaart elke dag van 10:00 - 14:00 uur vanuit Puerto Rico. Vervoer vanaf uw hotel is inbegrepen vanaf alle toeristische resorts in het zuiden van Gran Canaria, waaronder Playa del Ingles, Maspalomas, Melonares, Bahia Feliz, San Agustin, Puerto Mogan en Taurito. Bier, wijn, sangria en frisdranken zijn tijdens de reis inbegrepen. Lunch is ook inbegrepen.

Geniet van de glorieuze zon en de kustlijn, terwijl we zachtjes naar onze zwem stop varen waar snorkel uitrusting aanwezig is voor degenen onder u die willen snorkelen. We hebben een bananenboot tocht voor degenen die het willen proberen. Parasailen, jetboot (zeer snelle speedboot), jetski's, flyboarden, de Crazy UFO en nog veel meer, kunnen allemaal worden geprobeerd voor de avontuurlijke onder jullie en je krijgt tot 50% korting op deze activiteiten. Dit is een perfecte boottocht om te ontspannen en de beste boottocht om je watersporten te doen, maar we zien wel vaak dolfijnen.

Denk u er alstublieft aan dat het hoogstwaarschijnlijk is dat u dolfijnen en walvissen gaat zien maar dat het toch niet helemaal gegarandeerd kan worden. De ervaren crew zal er alles aan doen opdat u deze onvergetelijke belevenis kunt meemaken.

Houd er rekening mee dat de zeedieren in geen geval gestoord mogen worden tijdens deze excursies. We rekenen erop dat u begrijpt dat de boten altijd een zekere afstand houden terwijl er naar de walvissen en dolfijnen gekeken wordt. De dolfijnen zelf bepalen of ze de boten willen benaderen en met ons willen communiceren. Het hangt volledig af van hun gemoedstoestand.

 

Video Catamaran boottocht