Supercat boottocht

 

De Supercat Gran Canaria, stap aan boord van Europa's grootste catamaran met twee niveaus en heeft een eigen luxe jacuzzi aan boord. Geniet van deze all-inclusive boottocht van 4 uur inclusief al je drankjes en lunch. De boottocht heeft een zoek- en zwem stop voor dolfijnen en walvissen en watersporten voor de halve prijs.

De Supercat Boat trip vaart elke dag om 10:00 uur vanuit de belangrijkste haven in Puerto Rico. De duur van de boottocht is 4 uur. Retour vervoer is inbegrepen vanaf Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras, Bahía Feliz, San Agustín, Taurito en Puerto Mogan.

De luxe catamaran vertrekt vanuit de haven van Puerto Rico en vaart voor de kust van Zuidwest Gran Canaria op zoek naar dolfijnen en walvissen, terwijl bier, sangria en frisdranken vrij verkrijgbaar is.

De Supercat zal dan zijn weg banen en voor anker gaan net voor de kust naast het inhammen van Taurito waar de lunch wordt geserveerd, BBQ Chicken, Canarische aardappelen, Canarische salade, brood en Canarische salsa. Dit is ook uw kans om te baden in de kristalheldere oceaan, vrij gebruik van de snorkel uitrusting aan boord en u kunt ook profiteren van 50% korting op jetski's, parasailing en andere watersporten.

Of als het niet uw ding is om de oceaan in te gaan, kunt u gewoon ontspannen met uw partner, familie of vrienden in de luxe 8-persoons jacuzzi aan boord.

Denk u er alstublieft aan dat het hoogstwaarschijnlijk is dat u dolfijnen en walvissen gaat zien maar dat het toch niet helemaal gegarandeerd kan worden. De ervaren crew zal er alles aan doen opdat u deze onvergetelijke belevenis kunt meemaken.

Houd er rekening mee dat de zeedieren in geen geval gestoord mogen worden tijdens deze excursies. We rekenen erop dat u begrijpt dat de boten altijd een zekere afstand houden terwijl er naar de walvissen en dolfijnen gekeken wordt. De dolfijnen zelf bepalen of ze de boten willen benaderen en met ons willen communiceren. Het hangt volledig af van hun gemoedstoestand.

 

Video Supercat boottocht