Supercat Dolfijnen boottocht

 

De Supercat Dolphin trips op Gran Canaria varen dagelijks vanaf 10:00 uur. De duur van de reis is 2,5 uur. Ophalen bij het hotel is inbegrepen bij de belangrijkste toeristische resorts op Gran Canaria, waaronder Playa del Ingles, Maspalomas, Puerto Rico, Amadores, San Agustin, Taurito en Puerto Mogan. We gaan aan boord van de Supercat Catamaran Boat in de haven van Puerto Rico. De Supercat is speciaal gebouwd voor Dolphin Tours en vaart met minimale verstoring van het zeeleven. De capaciteit van de boot is 240 passagiers. Om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel is, nemen we per reis maximaal 100 passagiers mee.

Velen van jullie zijn misschien dolfijnen tegengekomen in een afgesloten omgeving, bijvoorbeeld een opvangcentrum, dierentuin of waterpark show. Hoewel dit geweldig is om te zien, gaat er niets boven de ervaring om dolfijnen te zien in hun natuurlijke habitat, wat natuurlijk de oceaan is.

Bij het zoeken naar dolfijnen komen de kapitein en zijn bemanning vaak ander zeedieren tegen, zoals walvissen en zeeschildpadden, wat de reis nog specialer maakt.

Denk u er alstublieft aan dat het hoogstwaarschijnlijk is dat u dolfijnen en walvissen gaat zien maar dat het toch niet helemaal gegarandeerd kan worden. De ervaren crew zal er alles aan doen opdat u deze onvergetelijke belevenis kunt meemaken.

Houd er rekening mee dat de zeedieren in geen geval gestoord mogen worden tijdens deze excursies. We rekenen erop dat u begrijpt dat de boten altijd een zekere afstand houden terwijl er naar de walvissen en dolfijnen gekeken wordt. De dolfijnen zelf bepalen of ze de boten willen benaderen en met ons willen communiceren. Het hangt volledig af van hun gemoedstoestand.

 

Video Supercat Dolfijnen boottocht