Carnaval 2023

 

Carnaval van Las Palmas de Gran Canaria

 

Het carnaval van Las Palmas de Gran Canaria is een van de meest levendige festivals in Europa. Het carnaval van Las Palmas de Gran Canaria is terug. Het carnaval van Las Palmas 2023 vindt plaats van zaterdag 4 februari 2023 tot en met zondag 5 maart 2023.

De meeste carnavalsevenementen en -vieringen vinden plaats in het Santa Catalina Park dat bij het strand van Las Canteras ligt. Het is een spectaculaire buitenomgeving, er is een groot podium gebouwd in het park van Santa Catalina en dat is waar de murgas, comparsas, concerten, Queen en Drag Queen wedstrijden, groepen kinderen, bodypainting evenementen en hondencarnaval worden gehouden.

Ruim drie weken lang wordt elk jaar een van de beste en grootste carnavals ter wereld gehouden. Dit carnaval kan duidelijk wedijveren met het carnaval van Rio, tijdens het carnaval wordt elke hoek van dit eiland omgetoverd tot een feest vol muziek, kleur, humor, dans, banketten en plezier.

Een van de dingen die deze carnaval speciaal maakt, is de ongelooflijke temperatuur van deze prachtige eilanden. Terwijl het vasteland van Spanje en de rest van Europa last hebben van de koude winter, is dit eiland het hele jaar door zonnig en warm.

Humor neemt een bijzondere plaats in in dit carnaval, met drie optochten, feesten, carnavalsgroepen, wedstrijden, praalwagens en vuurwerk. U kunt genieten van de geweldige parades en de originaliteit van de kostuums.

Carnaval is een van de favoriete feesten van Spanje en wat u gaat ervaren tijdens het carnaval in Las Palmas de Gran Canarias is zo ongelooflijk dat we garanderen dat u een onvergetelijke tijd zult hebben.