canaria soul festival

 

Maspalomas Costa Canaria Soul Festival van 29 tot 31 Juli 2022

 

Maspalomas Costa Canaria Soul Festival is een uniek evenement op Gran Canaria, dat wordt gevierd op het strand in San Agustin, dichtbij Maspalomas en Playa del Ingles. De concerten tijdens het festival vinden plaats van vrijdag tot en met zondag en iedereen is welkom om het evenement bij te wonen.

Maspalomas Costa Canaria Soul Festival van 29 tot 31 juli 2022

  • Gratis toegang
  • Op Playa de San Agustin

Na twee jaar afwezigheid wordt de zesde editie van Maspalomas Costa Canaria Soul Festival eindelijk in 2022 op Playa de San Agustin gevierd. Het evenement zal "enkele van de beste soul- en rhythm & blues-stemmen uit zowel de nationale als internationale muziekscene bevatten."

U kunt hier genieten van internationale artiesten zoals Chick Rodgers, Ernie Johnson, Larry Springfield, Leon Beal, Mitch Woods en Nona Brown.

Vorige edities

Tot nu toe hebben prominente namen in het soulmuziekgenre zoals Tony Wilson, Khylah B., Wendy Moten, Chilly Bill Rankin, Jerry Jones, Annika Chambers, LaRhonda Steele, Steffen Morrison, Ernie Johnson, Missy Andersen en John Ellison deelgenomen aan dit populaire evenement op Gran Canaria.

Maspalomas Costa Canaria Soul Festival is uitgeroepen tot een evenement van lokale toeristische belangstelling in 2017 en sindsdien blijft het groeien. Op dit moment is dit het enige festival gewijd aan soulmuziek in Spanje.