level 3

 

Gran Canaria naar Level 3 en wijziging maatregelen

 

De regering van de Canarische Eilanden heeft op 3 maart 2022 aangekondigd dat Gran Canaria naar Level 3 zal gaan. Tevens zijn de maatregelen gewijzigd en gaan in vanaf 7 maart 2022 middernacht en gelden tot 30 april 2022.

Algemene capaciteit

  • 100%, zowel in buiten- als binnenruimtes.

Culturele activiteit

  • De maximale capaciteit, ongeacht of het een grootschalig evenement is of niet, zal 100% zijn in zowel open als gesloten ruimtes.

Publieke voorstellingen

  • Culturele, recreatieve, vrijetijds- en amusementsactiviteiten, waaronder sport, die sporadisch plaatsvinden en op andere plaatsen die bestemd zijn voor de regelmatige uitoefening van die activiteit, hebben een maximale capaciteit van 100% zowel buiten als in gesloten ruimtes, en ongeacht of het publiek blijft staan ​​of zitten, evenals de consumptie van voedsel.

Sportbeoefening

  • Toegestaan ​​buiten of in gesloten ruimtes, met behoud van de afstand van 2 meter waar mogelijk. Het aantal deelnemers wordt beperkt door de specifieke reglementen van elke sport.

Trainingen, wedstrijden en sportevenementen

  • De capaciteit van het publiek zal 100% zijn, zowel in open ruimtes als in besloten ruimtes en de maatregelen voorzien in de Overeenkomst van de Interterritoriale Raad van het National Health System van 16 februari 2022 over de maatregelen getroffen voor massale sportevenementen, waaronder die van de Professional Football League en de ACB League.