Vlakwandelen

NVC Club Vlakwandelen
vlakwandelen
Datum: 20 januari 2022 10:30

Locatie: Gran Canaria

Elke 1e en 3e donderdag van de maand, van november t/m maart. Vertrek altijd 10.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Zorg voor goede (wandel)-schoenen met voldoende profiel. De wandelingen zijn tweewekelijks gevarieerd, de ene keer ligt de route langs de noordelijke oostkust van het eiland langs bijv. Zoutpannen, de andere keer wordt er gewandeld in de barranco van Mogan. Na de wandeling is er altijd een gezamenlijke lunch, voor diegenen die dat willen, hoewel wel op eigen kosten. Vervoer naar de start van de wandeling, of na afloop terug naar de auto, dien je zelf te regelen.

20 januari 2022
Kustwandeling van Vecindario naar Castillo del Romeral

We beginnen deze wandeling bij de uitgang van winkelcentrum Atlantico. Overbodig de aanrijroute te omschrijven. Vooraf is er gelegenheid in een van de cafetaria´s van het winkelcentrum iets te drinken (eigen rekening) en/of te winkelen: de winkels gaan om 10.00 uur open.

We verdelen eerst alle wandelaars over de auto’s ( evt wordt er op en neer gereden) en rijden naar de begraafplaats, waar we de wandeling starten. Op weg naar Castillo del Romeral passeren we een aantal aardige dorpjes, een surfschool met “hotel”, heel veel windmolens, zoutpannen en de elektriciteitscentrale. Ook is er onderweg nog gelegenheid voor een korte stop om iets te drinken. We lopen niet alleen over goede, gladde paden, dus goed schoeisel is wel nodig. In Castillo de Romeral kunnen we aansluitend de lunch gebruiken bij restaurant Mama Gata.

Graag even laten weten of je met de auto komt. Na afloop worden de auto’s opgehaald bij de begraafplaats.

Aanmelden:

Uiterlijk de zondag voor 20:00 uur van de desbetreffende wandeltocht op te geven email of telefoon (zie informatie)

Vlakwandelteam: Fria en Leen Andeweg en Jennemie en Jan Aerts.
 

Vlakwandelen is een activiteit van de NVC

 

Telefoon
+31 6 2687 6378
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten per deelname
€ 0,00