Concertbezoek.jpg

Cultuur

Op dit moment is er niemand beschikbaar die deze club cq activiteit organiseert. Heeft u interesse om dit, al dan niet samen met anderen, te verzorgen? Meld u dan bij het bestuur.

Hieronder vindt u links naar de diverse podia zodat u zelf ook in de agenda’s daarvan kunt kijken. Er is te veel om alles te plaatsen. Dit geldt vooral voor het auditorium in Las Palmas: heel veel!

Daarnaast zullen wij soms ook, indien mogelijk een activiteit organiseren waarbij u bijvoorbeeld met een bus naar een voorstelling in Alfredo Kraus (Las Palmas) kunt. Dat is wel afhankelijk van iemand die dit wil organiseren.

Andersom is het natuurlijk ook mogelijk dat u, lezer, iets weet wat wij niet weten. Help ons dan en informeer ons. Dan publiceren wij het hier en nemen het zo mogelijk mee in ons digitale magazine Clubnieuws.

Informatie evenementen, concerten, kunst en festivals:

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!