Tennis

Helaas is er op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november geen tennis ivm met een ATP toernooi

Er wordt al heel lang tennis gespeeld op de club in Maspalomas met de naam “Benevelt”. Zowel sterke als minder sterke tot zwakke recreatieve spelers zijn uiteraard allen van harte welkom maar deelnemers moeten wel reeds enigszins kunnen “tennissen”. Vanaf medio oktober t/m medio april elke zaterdag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Uitzondering: het ATP toernooi. In 2023 is dat 25 november.

Conde Jackson Maspalomas, Avenida Touroperador Tjaereborg, Maspalomas (Campo Internacional). Wij spelen hier op gravelbanen.

NVGC-Tennis in Maspalomas wordt georganiseerd door Monique Hoogenhuizen. Zij zorgt voor de indeling van het tennis. Iedereen speelt zoveel mogelijk op zijn/haar niveau maar natuurlijk niet altijd. Het tennis is ook een sociale aangelegenheid. Het tennis duurt 2 uren. Als er meer deelnemers zijn dan banen (x4) dan beginnen we een half uur eerder. Hierdoor kunnen er op de tennisbanen van Conde Jackson in Maspalomas maximaal 35 mensen meedoen. En het komt voor dat dit aantal mensen gehaald wordt, dus druk is het zo maar. De gezelligheid is erg belangrijk. De ‘derde set’ beleven we meestal met z’n allen. Er zijn soms nootjes en olijven, naast de wijn en het bier, en soms zijn er ook andere lekkere hapjes. Monique zorgt meestal aan het eind van het seizoen voor een feestje, soms met live muziek. Ook niet-tennissers weten de weg naar de velden in Maspalomas te vinden. Zij genieten er van om zo met andere Nederlanders samen te zijn. U bent welkom.

Kosten NVGC leden per middag (2 uur spelen) € 8,50
Niet leden betalen € 10.


Let op:
Aanmelden donderdag uiterlijk 12.00 uur bij Monique Hoogenhuizen
Whatsapp: Spanje: +34 607 311 325

Nederland +31 638 710 423 of email naar tennisnvc@gmail.com.

Als u mij belt vanaf een mij niet bekend Spaans nummer dan neem ik niet op.

Scroll naar boven